WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?
Voorbeelden 2018-03-05T17:37:06+00:00

Idee, inkoop & verzending 

We bedenken originele gifts zoals u hieronder kunt zien. U hoeft alleen de adressen aan te leveren, wij zorgen ervoor dat uw doelgroep verrast, verblijd en gewaardeerd wordt.

It’s a WRAP!
Wanneer een project is afgerond stuur je vanuit de organisatie een attentie. Bedankt voor opdracht. Dat kan bijvoorbeeld met een originele knipoog als deze.

HEBBES!
Een jubileum voor een ongediertebestrijding bedrijf. Een echte muizenval op een strak vormgegeven kaartje met een spekmuis.

Gas d’rop!
De zomer zit er op. Gas d’rop! Een knaller van een autodrop mailing om top of mind te blijven.

Celebrations!
Voor meerdere doeleinden in te zetten, voordelig, fun en origineel! Een paar chocolaatjes met een persoonlijk kaartje met wat confetti voor de feestelijkheid. Attent, vrolijk en budgetvriendelijk.

Sticking with US!
Een klant doet al een jaar zaken met u, plaatst een tiende bestelling of blijft klant ondanks een foutje. Dat zijn uitgelezen momenten om je klant in het zonnetje te zetten en een attentie te sturen. Een cadeau met een knipoog, waarbij u tevens nog informatie op de USB stick kunt zetten.

Problemen in de gang?

Een klantwaarderende mailing van een verzekeraar naar de zuidelijke klanten. Geen salesmailing. Waardering voor de klant waarbij de verzekeraar aanhaakt aan carnaval en de klant laat weten dat mocht er een paard in de gang verschijnen ze verzekerd zijn. Een humoristische inhaker met een plastic speelgoedpaardje.

Een Cashewel hi!
De meningen zijn verdeeld; sommige zeggen dat je zes keer een klantcontact nodig hebt voor een deal, anderen wel acht en sommige zeggen wel 20 contacten. In alle gevallen wil je ook ‘leuke’ klantcontacten hebben. Grapjes, aardigheden, attenties om weer top of mind te zijn en die niet al teveel geld kosten. Dit is daar een goed voorbeeld van waar wij als bedrijf veel baat bij hebben gehad.meerdere doeleinden in te zetten, voordelig, fun en origineel!