WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?

Samen Scoren

Een omhaal, lobje of met een stiftje, Eastmen scoort graag samen met klanten. Wanneer je goed technisch personeel levert is het niet zomaar een dienstverlening maar echt een samenwerkingsverband.

Samen scoren met een voetbal op een standaard als waardering voor de partnership stuurden we in juli.

Een opgeblazen bal in een doos is een ‘knal’ moment van jewelste. Er is geen man die een bal kan laten liggen zonder er tegenaan te willen trappen. Je toont niet alleen waardering maar je bent ook een tijd fysiek aanwezig met jouw cadeau. Een constante reminder van jouw logo en jouw bedrijf. Dat is waar ik constant naar op zoek ben in de gifts, iets blijvends en vooral fun!

Anyway een leuke Direct Mailing met (naar ik hoor) te gekke resultaten.

About the Author:

Hans Breuker bedenkt voor De Relatiemarketeers creatieve relatiemarketing, dat kan een kaartje zijn, een product of een versnapering. Alles om een verpletterende indruk achter te laten bij klanten en personeel. Verblijden, verrassen en waarderen. "Klantwaardering is een ondergeschoven kindje, wij helpen bedrijven middels een planning al hun relaties te waarderen. We bedenken de gifts en versturen ze ook. Op die manier kunnen organisaties bezig zijn met zaken als super service en een geweldig product of dienst terwijl wij hun klanten verwennen."

Leave A Comment