WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?
Relatiemarketing video’s 2018-07-13T14:59:32+00:00

Relatiemarketing video’s

In dit eerste deel van de Relatiemarketing Masterclass geef ik context van mijn ervaring bij Schoonspoeler Nederland en waardoor mijn fascinatie met Relatiemarketing is ontstaan. Aan de hand van een verhaal vertel ik hoe me nu omgaat met klanten en waarom we meer nadruk moeten leggen op onze relaties om als bedrijf te groeien.

In het tweede deel van de Relatiemarketing Masterclass geef ik meer cijfers die onderbouwen waarom klantenbinding zo belangrijk is en gaan je haren staan vanwege de gigantische mogelijkheden.

Deze presentatie voor 100 man is gegeven in juni 2018 tijdens het ZAAI project van de gemeente Amstelveen waar ik iedereen een klootzak noemde. En geloof me, het was heerlijk om een grote groep mensen klootzakken te noemen.

En geloof me. Zij waren niet de enige. Bijna niemand komt goed door de klootzakken test heen. Ga maar na… Wanneer kreeg je een waardering van je leverancier, van je kabelmaatschappij, administratiekantoor, bank, verzekeraar, pensioenfonds of WERKGEVER?!
Die tijd is nu voorbij. Zorg dat je geen klootzak bent doe de kort klootzakkentest en bekijke of jij geen klootzak bent.
– Het is 7 keer duurder om een nieuwe klant binnen te halen dan een bestaande te behouden.
– 89% van je toekomstige omzet komt bij je huidige klanten vandaan
– Je omzet kan twee tot drie keer groter worden als je je huidige klanten waardeert en met hen een emotionele binding creëert.

Ga naar www.derelatiemarketeers.nl/klootzakken-test/