WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?
Relatiemarketing podcast 2018-08-25T08:12:45+00:00

In de relatiemarketing podcast bespreek ik tips over relatiemarketing, lees ik blogs voor of bespreek ik tactieken en referentiecases. Luister hieronder of op de volgende platforms:

Luister via Spotify

Luister via iTunes

Luister via Google Podcasts

Luister via Pocket casts

Luister via Anchor.fm

32 Redenen voor e-mailmarketing voor optimale klantenbinding.

32 Redenen, je leest het goed. Ik geef er vaak op af, e-mail nieuwsbrieven. En toegegeven, direct mailings zijn uiteraard doeltreffender, maar ik ben helemaal bezeten van e-mail marketing. Luister waarom!

Check het hele artikel hier

SEO is voor pussycats

SEO is voor bange computernerds achter hun computer die backlinkjes zoeken op het internet. Het is een reactieve loser strategie, geen winnaarsmentaliteit. Je moet domineren! Proactief bezig zijn. Luister de 10 belangrijkste redenen waarom je je SEO moet laten varen.

Check het hele artikel hier: https://www.derelatiemarketeers.nl/seo-is-pussycats

Makelaar marketing; een business case.

Als makelaar moet je het hebben van mond tot mond reclame. Dus dan moet je er ook voor zorgen dat mensen iets hebben om over te praten! Voor Westwijk Makelaars bedachten we een strategie. Maar ook voor de naamsbekendheid maakten we een plan en die doen we hier uit den doeken! We maken korte leuke, informerende video’s voor de doelgroep. De bedoeling is een binding aangaan met Westwijk Makelaars en natuurlijk laten zien dat er veel kennis in huis is. Kortom een te gekke strategie die nu al veel teweeg brengt.

Check het hele artikel hier: https://www.derelatiemarketeers.nl/case-makelaar-marketing-voor-westwijk-makelaars/

Personeel werven op een originele manier via Twitch.

Twitch inzetten voor recruitment is een originele manier om IT personeel te werven. In de Adformatie van afgelopen maand stond een artikel over Twitch, een soort Live Youtube waar je kan kijken naar mensen die computerspelletjes spelen.

Arbeidsmarktcommunicatie wordt steeds ingewikkelder door de versnipperde aandacht. Twitch inzetten kan een hele interessante manier zijn om je personeel te werven, je merk te promoten of zelfs een bepaald type werk te promoten.

In deze podcat leg ik je uit wat Twitch is en waarom je dit kunt gebruiken en HOE je het kan gebruiken.

De cijfers en het hele artikel kan je hier lezen: www.derelatiemarketeers.nl/it-personeel-werven/

Hoe krijg je loyale klanten

In deze podcast neem ik je mee naar de weg van loyale klanten. Ik beantwoord de vraag: ‘hoe krijg je loyale klanten’. En waarom het nog veel belangrijker (en lucratiever) is dan je nu al denkt. De podcast is een beschrijving van een grootschalig Cap Gemini onderzoek waarvan de conclusie luidt:

“Omdat de concurrentie stijgt en de consument meer te kiezen heeft moeten merken hun klanten beter leren kennen op menselijk niveau om de connectie blijvend aan te gaan. Merken moeten context bieden en de reis die ze aangaan met een merk om te begrijpen dat de eisen en wensen meegroeien. Op basis daarvan moeten merken meeslepende betrokkenervaringen creëren met als uitkomst ‘loyaliteit’. De wereld zal een transitie meemaken waarin merken niet meer louter een transactionele relatie hebben maar een betekenisvolle relatie, waardoor er houdbare loyaliteit zal ontstaan.”

Succesvolle personeelswervingcampagne in de zorg.

Een kijkje achter de schermen van onze wervingsstrategie die ervoor zorgde dat een zorgaanbieder een overschot aan personeel realiseerde. Ja, je leest het goed. Een o.ver.schot 🙂

Hoe onze personeelwervingsstrategie zorgde voor een overschot aan sollicitanten bij een bedrijf in de zorg nota bene. Idealiter kies je voor een doorlopende strategie waarin je je reputatie als interessante werkgever blijft benadrukken, kortom: Employer branding. Klinkt ingewikkeld en alleen voor grote bedrijven? Niet dus. Wij schreven met veel succes een relatiemarketing strategie voor Positief Samen met de nadruk op het imago. Met als resultaat; een overschot aan sollicitanten. Even lekker opscheppen dus, want je leest het goed; o.ver.schot.

Lees hoe de strategie ingezet werd, waar we adverteerden, wat het kostte en wat de resultaten waren.

Bedankt voor het luisteren!

Relatiemarketing in de horeca. Podcast.

Relatiemarketing in de horeca is enerzijds geweldig (want service is belangrijk) maar anderzijds is marketing in de horeca een ondergeschoven kindje. Zonde! Er kan veel meer omzet gemaakt worden.

Zodra een gast een excellente ervaring heeft in jouw zaak trekt hij tevreden de deur achter zich dicht. Maar dan? Dan ben hem of haar kwijt. End at terwijl het steeds moeilijk wordt om mensen te bereiken op social media en het in Amsterdam verboden is om te flyeren.

Luister naar mijn tactiek om ervoor te zorgen dat jij als horeca ondernemer weer de macht terugneemt en je bestaande klanten optimaal bedient door top of mind te zijn en een band mee op te bouwen.

Relatiemarketing Masterclass Live registratie. Podcast.

In deze live registratie vertelt Hans Breuker alles over Relatiemarketing, waarom de emotionele binding met je relaties zo belangrijk is (lees: omzetverhogend) hoe je relatiemarketing strategisch in kan zetten en hands on tips om daar direct mee aan de slag te gaan.
Aan de hand van sprekende voorbeelden en een live ‘inspiratie’ moment laat Hans zien wat de voordelen zijn niet alleen figuurlijk maar gespitst op harde resultaten.
Enjoy!

Starbucks zet in op Relatiemarketing. Podcast.

Vergeef me mijn cocky-ness maar soms is het heerlijk om gelijk te hebben 🙂 Starbucks’ Global chief strategy officer Matt Ryan zet vol in op lange termijn strategie omdat kortingen en on the go marketing acties niet rendabel zijn. Kippenvel van nek tot m’n kuiten mensen.

Ik bespreek wat de beweegredenen zijn van Starbucks Nederlandse voorbeelden en hoe jij als kleinere ondernemer hier van kunt leren.

Lees hier het artikel.