WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?

Relatiemarketing podcast

/Relatiemarketing podcast
Relatiemarketing podcast 2018-05-07T13:10:56+00:00
Relatiemarketing podcast

Relatiemarketing podcast

In de relatiemarketing podcast bespreek ik tips over relatiemarketing, lees ik blogs voor of bespreek ik tactieken en referentiecases.

Check ze hieronder of op de volgende platforms:

Succesvolle personeelswervingcampagne in de zorg.

Een kijkje achter de schermen van onze wervingsstrategie die ervoor zorgde dat een zorgaanbieder een overschot aan personeel realiseerde. Ja, je leest het goed. Een o.ver.schot 🙂

Hoe onze personeelwervingsstrategie zorgde voor een overschot aan sollicitanten bij een bedrijf in de zorg nota bene. Idealiter kies je voor een doorlopende strategie waarin je je reputatie als interessante werkgever blijft benadrukken, kortom: Employer branding. Klinkt ingewikkeld en alleen voor grote bedrijven? Niet dus. Wij schreven met veel succes een relatiemarketing strategie voor Positief Samen met de nadruk op het imago. Met als resultaat; een overschot aan sollicitanten. Even lekker opscheppen dus, want je leest het goed; o.ver.schot. 

Lees hoe de strategie ingezet werd, waar we adverteerden, wat het kostte en wat de resultaten waren. 

Bedankt voor het luisteren!

Relatiemarketing in de horeca. Podcast.

Relatiemarketing in de horeca is enerzijds geweldig (want service is belangrijk) maar anderzijds is marketing in de horeca een ondergeschoven kindje. Zonde! Er kan veel meer omzet gemaakt worden.

Zodra een gast een excellente ervaring heeft in jouw zaak trekt hij tevreden de deur achter zich dicht. Maar dan? Dan ben hem of haar kwijt. End at terwijl het steeds moeilijk wordt om mensen te bereiken op social media en het in Amsterdam verboden is om te flyeren.

Luister naar mijn tactiek om ervoor te zorgen dat jij als horeca ondernemer weer de macht terugneemt en je bestaande klanten optimaal bedient door top of mind te zijn en een band mee op te bouwen.

Relatiemarketing Masterclass Live registratie. Podcast.

In deze live registratie vertelt Hans Breuker alles over Relatiemarketing, waarom de emotionele binding met je relaties zo belangrijk is (lees: omzetverhogend) hoe je relatiemarketing strategisch in kan zetten en hands on tips om daar direct mee aan de slag te gaan.
Aan de hand van sprekende voorbeelden en een live ‘inspiratie’ moment laat Hans zien wat de voordelen zijn niet alleen figuurlijk maar gespitst op harde resultaten.
Enjoy!

Starbucks zet in op Relatiemarketing. Podcast.

Vergeef me mijn cocky-ness maar soms is het heerlijk om gelijk te hebben 🙂 Starbucks’ Global chief strategy officer Matt Ryan zet vol in op lange termijn strategie omdat kortingen en on the go marketing acties niet rendabel zijn. Kippenvel van nek tot m’n kuiten mensen.

Ik bespreek wat de beweegredenen zijn van Starbucks Nederlandse voorbeelden en hoe jij als kleinere ondernemer hier van kunt leren.

Lees hier het artikel.