WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?
Referenties 2018-09-05T13:48:57+00:00

Referenties

De Relatiemarketeers

Een bedrijf zonder klanten is niks. Onze filosofie is dat je je klanten moet waarderen. Dat in combinatie met top of mind blijven door middel van creatieve communicatie is in een notendop onze filosofie.

We werken voor leuke klanten die willen knallen en openstaan voor creativiteit. 

Arugs mediaproductions

Logo Argus thumb

Floris Pillen, eigenaar

“Wanneer je hard groeit met klanten en projecten over de hele wereld, is het alle hens aan dek. Een brainstorm samen met Hans zorgde voor leuke gifts voor ons personeel. Dan is het lekker dat alles van product tot bezorging bij onze jongens geregeld wordt.”

Hans:

Eigenlijk de ideale klant die openstaat voor leuke gifts en waardering voor klant en personeel waar we met veel plezier mee samenwerken.

Een grote ploeg die geweldige mediaproducties doen voor (e)sporten.

Ordiginal,
Spraakherkenning

Logo Ordiginal thumb

Jordy Onrust, eigenaar

“Onze marketing consistent het gehele jaar door naar klanten, prospects, ex-klanten en ex-prospects. Hans maakt de perfecte balans tussen klantenbindin en acquisitie met dikke vette resultaten door creatieve ideeën.”

Hans:

Ik ken Jordy al heel wat jaartjes en we hebben al vaak zaken gedaan. We hebben allebei maar 1 doel: ‘de wereld veroveren.’ Dat praat wel zo makkelijk 🙂

Eva Kolk, Professional Organizer

Logo Organised by Eva thumb

Eva

“Tien minuten koffiedrinken met Hans levert altijd een zee van goede ideeën op! En omdat hij mij daarnaast ook veel ontzorgd in de handling van al deze ideeën, helpt het Organized by Eva iedere keer weer verder vooruit in het bepalen van onze (ambitieuze) doelstellingen.”

Hans:

Eva heeft marketing ervaring. Praat wel lekker. En ze staat open voor out of the box ideeen. De Direct Mailing funnel die we bijvoorbeeld doen was daar een goed voorbeeld van. Zij als organizer, ik als creatieve chaoot. Perfecte samenwerking dus 🙂

Positief Samen

Logo positief samen thumb-2

Yvonne, eigenaar

“van logo ontwerp tot marketing. De Relatiemarketeers helpen ons met acquisitie van clienten maar ook met veel succes personeelswerving. Een positieve samenwerking ;-)” 

Hans:

Yvonne is de meest positieve ondernemer die ik ken… Dus als we samen brainstormen komen er zoveel ideeën uit dat we eerst prioriteiten moeten stellen. Maar nadat de wijn op is, dat wel.

 

Creative Shops

Logo Creative Shops thumb

Leon Katz, eigenaar

“Hans is de top of mind koning. Heel irritant, drammerig en ik zeg het niet graag maar hij heeft wel gelijk.

Als je hem af en toe ziet is het nog te doen. Anders wordt je helemaal gek van al die energie en ideeën.”

Hans:

Je moet die jongen een beetje achter z’n broek aanzitten. 

Oh, als je een website nodig hebt? Even naar z’n site.

Westwijk makelaars

Logo Westwijk makelaars thumb

Wim Loos, eigenaar

Hansie hansie is gepassioneerd bezig met mijn marketing. Hij sleurt me er aan mijn oren bij als het hem te lang duurt.  

De samenwerking is ook erg gezellig. Niet geheel onbelangrijk.

Hans:

Wim is echt een grote knuffelbeer, een kundige makelaar, dat natuurlijk ook. Maar vooral dat persoonlijke wil ik goed in de markt zetten. Dat doen we o.a. door vlogjes over Amstelveen. En inderdaad, erg gezellig ook 🙂

 

Awakenings

Logo Awakenigs thumb

Maarten van Beusekom

“Hans bedenkt waardering voor ons personeel, gasten en de dj’s. We hebben al een aantal pareltjes afgeleverd. De opgerolde grasmat, de pentekeningen en natuurlijk de zonnebrillen!”

Hans:

Liefst zo gek mogelijk natuurlijk. Dat is waar ik blij van wordt. En niet alleen om gek te doen. Omdat ik oprecht geloof dat dat werkt.