WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?

Personeelswaardering ‘De Gras’

Originele personeelswaardering is een zeldzaamheidje. Maar o zo belangrijk; vandaar dat Awakenings naar ons toe kwam om een leuk geschenk te bedenken voor de harde kern medewerkers van Awakenings Festival.

De medewerkers hebben het altijd over ‘het veld’. De voorbereidingen beginnen weken van tevoren en iedereen is dag en nacht op het veld om alles klaar te maken.

Vandaar dat het ons leuk leek om letterlijk een stuk veld te sturen. Een opgerold stuk gras met daarin een fles wijn Chardonnay De Gras. En natuurlijk een leuke kaart met een bedankje en tekst:

“Afgemat, moe… Geniet nog even van het veld. En een glaasje De Gras. Bedankt voor een waanzinnig festival. En veel plezier met de picknick. In je eigen huis…” 

Een te gekke Direct Mailing met leuke respons. Met speciale dank naar Jurgen Blom voor de handling

 

 

 

By | 2018-07-16T13:14:05+00:00 juli 16th, 2018|Personeelswaardering, waardering|0 Comments

About the Author:

Hans Breuker bedenkt voor De Relatiemarketeers creatieve relatiemarketing, dat kan een kaartje zijn, een product of een versnapering. Alles om een verpletterende indruk achter te laten bij klanten en personeel. Verblijden, verrassen en waarderen. "Klantwaardering is een ondergeschoven kindje, wij helpen bedrijven middels een planning al hun relaties te waarderen. We bedenken de gifts en versturen ze ook. Op die manier kunnen organisaties bezig zijn met zaken als super service en een geweldig product of dienst terwijl wij hun klanten verwennen."

Leave A Comment