fbpx

Weert is vernoemd naar een waard; een ingedijkt stuk land gelegen midden tussen de moerassen en peelplassen. In de ijzertijd al bewoond en al vanaf het jaar 1062 bekend van oude geschriften. De poort van Limburg heeft al sinds de 15e eeuw stadsrechten, en behalve de stad horen ook de kernen Altweerterheide, Laar, Swartbroek, Tungelroy en Stamproy bij de gemeente.

Weert

Weert is ontstaan aan een knoopunt van wegen in het heide- en veengebied, en is nog steeds praktisch gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, het kanaal wat Maastricht met ’s-Hertogenbosch verbindt, en de IJzeren Rijn, een treinverbinding van Antwerpen naar het Ruhrgebied. De bereikbaarheid en daardoor economische groei heeft ook geleid tot een gestage groei in de populatie naar meer dan 50.000 inwoners.

Verreweg de meeste inwoners van gemeente Weert, bijna 45.000 inwoners, zijn te vinden in de elf wijken van de stad Weert zelf; de rest woont in de andere kernen. Een relatief groot aantal van de bijna 23.000 woningen zijn koopwoningen, een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde, en drie kwart hiervan zijn eengezinswoningen. Er is dan ook veel competitie voor de makelaars van Weert.

Rol van de Relatiemarketeers

De Relatiemarketeers beperkt zich tot één makelaar per plaats. Ons doel is ons te wijden aan één partij zodat we samen werken aan de nummer één positie. Marketing doe je samen, voor optimale zichtbaarheid, top posities in Google, en een constante stroom van nieuwe woningen in je portfolio.

“Het is prettig werken met De Relatiemarketeers want ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Ik weet wanneer de Facebook berichten worden geplaatst en dat we elke maand berichten schrijven voor Google waardoor we hoger in de zoekresultaten komen.”

Marketing voor makelaars in Weert gaat net als marketing voor andere makelaars. Als je zichtbaar wilt zijn in je gemeente moet je betrokken zijn bij de marketing van je bedrijf. Hier is niet altijd genoeg tijd voor, en tenslotte is het niet waar je bedrijf om draait. Het is dan ook slim om een deel van je marketing uit te besteden. Samen worden we dan de nummer één makelaar in Weert.

In Weert zijn de volgende makelaars actief:

Saelmans MakelaardijSharon Bish Makelaardij
Dwars MakelaarsHermans Bedrijfsmakelaars
Richard Schroeten MakelaarsHomevision Makelaardij
Hendriks Makelaardij WeertAelmans Rentmeesters en Makelaars BV
Koopklik BVvb&t Verhuurmakelaars
Aelmans Rentmeesters- & MakelaarskantoorWOON! totaaladvies Makelaardij
WILONGO MakelaardijHUYSSHOP Internetmakelaar
Broekx Makelaardij & HypothekenHermans Makelaardij
Van Cromvoirt MakelaarsMakelaarsland

Een ouderwetse flyer op z’n tijd is een goed idee; een leuke informerende brochure die een hoge houdbaarheidsfactor heeft, heeft absolute waarde in de marketingmix. Maar ook out of the box ideeën zoals een nieuw soort opvallend bord in de tuin, of een jaarlijks persbericht naar de lokale media over de huizenprijzen per wijk. Dit zijn interessante manieren om in de kijker te blijven. Als makelaar kun je je gedragen als ‘de burgemeester’ van de gemeente. PR technisch dan. Door op een slimme manier om te gaan met actuele informatie kun je maximale positieve zichtbaarheid creëren en daarmee de nummer één makelaar van Weert worden. 

Makelaar marketing

Portfolio voor makelaars

Wil jij nog meer marketing tips voor makelaars in Weert en daarmee de meest succesvolle makelaar zijn in Weert?

Makelaar marketing

Makelaar marketing Weert

De Relatiemarketeers, altijd een goed idee. Makelaar marketing in Weert?

De Relatiemarketeers maakt het mogelijk.

Boek een 10 minuten zoomcall in voor een goed idee.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
Scroll naar top