WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?

HIRING! Vacature creatieve cadeautjesbedenker m/v

 

Rights eucalyp

Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Ben jij SUPER creatief en heb je duizend ideeen per dag? Dan zoek ik jou. Onze startup maakt een kneiterharde groei door en we komen tijd tekort om alle prospects en nieuwe klanten goed te blijven bedienen met het verzinnen van creatieve gifts. We bedenken voornamelijk leuke ideeen voor onze klanten om waardering te uiten naar HUN klanten en hun personeel. Die waardering moet er voor zorgen dat ze loyale klanten houden en gemotiveerd personeel.
Dus jij zal de hele dag bezig zijn om kleine cadeautjes met een grappige, pakkende tekst te bedenken. Als de klant akkoord gaat dan regelen we ook alles. Dat betekent dat we drukwerk ontwerpen, drukwerk begeleiden, de gifts bestellen (van over de hele wereld) tot aan het inpakken en verzenden aan toe.

Hoe leuk het ook klinkt, ik verwacht wel wat van je. Het is een te gekke functie waar je veel kunt leren en waar je je creatieve ei helemaal in kwijt kan. Toch zul je dagelijks veel ideeen moeten bedenken en uitwerken in powerpoint presentaties. En dat is dan ook de ENIGE functionele vereiste, dat je met powerpoint om kan gaan. Design programma’s als illustrator en photoshop zijn een mooie kers op de taart maar niet noodzakelijk.

Leeftijd, diploma, geslach, full time of part time maakt allemaal niks uit. Zolang je maar een constante stroom ideeen kunt voortbrengen ben ik blij.
Ons kantoor zit in Amstelveen en het liefst zie ik je daar vaak, maar thuiswerken, in de Starbucks of in een tipi of texel vind ik ook prima. Zolang je me maar blijft verrassen met originele invalshoeken en leuke gifts.

Kijk eens op onze site voor voorbeelden die we maken.

Bel of mail me en dan veroveren we de wereld van waardering.

Bron: Vacatures.nl

By | 2018-02-01T12:35:26+00:00 februari 1st, 2018|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Hans Breuker bedenkt voor De Relatiemarketeers creatieve relatiemarketing, dat kan een kaartje zijn, een product of een versnapering. Alles om een verpletterende indruk achter te laten bij klanten en personeel. Verblijden, verrassen en waarderen. "Klantwaardering is een ondergeschoven kindje, wij helpen bedrijven middels een planning al hun relaties te waarderen. We bedenken de gifts en versturen ze ook. Op die manier kunnen organisaties bezig zijn met zaken als super service en een geweldig product of dienst terwijl wij hun klanten verwennen."

Leave A Comment