WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Hans hier
Wat kan ik voor je doen?

3 PRAKTISCHE manieren om direct je sales te verbeteren door relatiemarketing

Sales door het plafond

Sales door het plafond

  1. We sturen een kaartje met attentie na een mislukte deal/ offerte naar de prospect. Je geeft aan een goede verliezer te zijn en bouwt aan je relatie.
  2. Eerste indruk een daalder waard. We sturen na een eerste gesprek een leuke attentie. Zo ben je top of mind, creëer je emotionele binding en werk je aan je imago.
  3. Na een deal, een succesvolle opdracht sturen we een leuke attentie. En dan heb ik het niet over een suffe taart. Je valt op en de ‘customer experience‘ is helemaal top.

Wij bedenken passende gifts en versturen die voor je. Zo werk jij aan je relaties en hoe beter wij het doen, hoe beter jij het doet en zo starten we de vicieuze opwaarste cirkel!

Check hier voorbeelden van onze relatiemarketing.

By | 2018-01-29T13:59:29+00:00 januari 26th, 2018|Sales|0 Comments

About the Author:

Hans Breuker bedenkt voor De Relatiemarketeers creatieve relatiemarketing, dat kan een kaartje zijn, een product of een versnapering. Alles om een verpletterende indruk achter te laten bij klanten en personeel. Verblijden, verrassen en waarderen. "Klantwaardering is een ondergeschoven kindje, wij helpen bedrijven middels een planning al hun relaties te waarderen. We bedenken de gifts en versturen ze ook. Op die manier kunnen organisaties bezig zijn met zaken als super service en een geweldig product of dienst terwijl wij hun klanten verwennen."

Leave A Comment